Píší světu
Píši světu,
řádky na bílem papíru
píši světu,
ze svého vesmíru.
Píši světu,
že žiji že jsem,
píši světu,
ať odhodí svůj nezájem.
Píši světu,
že dýchám a miluji,
píši světu,
ať nenechá mě ztratit naději.
Přečteno 237x
Tipy 5
Poslední tipující: fijalka, Aiury, kaktus
Komentáře (1)
Komentujících (1)