Jasné,veď všetko frčí podľa plánu.
A Tvoje uznanie si nesmierne vážim,
ako každého. Ešte raz ďakujem! PA!
14.07.2006 21:58:00 | džemo
...nejsem nabrúsená a dnes jsem Ti napsala koment i na predošlú báseň pochvalnú, a ja nie som pánboh aby som všetko veděla, to je len můj názor...Hezký víkend.
14.07.2006 21:31:00 | Jarky
Jarka pekný večer aj Tebe!
Vidím,že si akási nabrúsená,ale to je v poriadku,
hlavne ,že sme zdraví / poniektorí /.Pochopiteľne ,
tak je to myslené "keď NA ihriskách skončia všetky vojny".
Keď si uvedomí každý,že iné vojny nikam nevedú!
,,A keď ženy tasia svoje zbrane,
ver ,že i dušu dáme za ne ,,
14.07.2006 21:22:00 | džemo
Protože je uvedená v anotaci jako ,,dětská i pro rodiče" dala jsem stovku...ne za výtvor , ale za to , že jsem ty děti viděla...jak si hrají...prostě si mě to vtáhlo na pískoviště :-)
14.07.2006 21:02:00 | no
Naopak, jen když jen na pískovištích budou jenom vojny, pak můžeme být spokojný, zase ty rýmy nedokonalé na úkor tej spočiatku dobrej myšlenky, takhle je to paskvil neohrabaný, hezký večer !!! :-))
14.07.2006 21:01:00 | Jarky