přimost je právě dobrá, ale zase mě jen překvapuje: básně jsou buď veršované nebo s volnými verši, ty ale prolínáš oboje dohromady, vypadá to zajímavě a i se to pěkně čte, ale nemůžu dát za sto, páč pak člověk neví, jestli to tak máš schválně, nebo proto, že ti ani jeden styl nejde na sto procent, jak se říká ... ale jak říkám, vypadá to zajímavě a tématika je opět oslovující, pěkný ... =))
15.07.2006 22:44:00 | Miro Sparkus