Příteli
Anotace: na očích všech...??
Pár hvězdných okamžiků
ve vratkém světě slávy.
Pak oběsí Tě davy.
Několik vzpomínek
na tu,jenž tady byla,
než v lásku uvěřila.
Před stovkou malých lží
mít více pravdy svojí.
Pak lháři se Tě bojí.
Vůle zvítězit
i když naděje je chorá-
to je Tvá gloriola.
Najít zbytky sil
a uznat chybování-
Tvá ctnost,před kterou se klaním.
Pak zříkám se,
byť Bůh by byl jak růže.
Jak Ty,mi nepomůže.
Nakonec čest.
Tu když máš,při mně stůj,
Příteli můj...
Přečteno 501x
Tipy 3
Poslední tipující: šuměnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)