Dnes ráno byl jsem ještě kluk
Anotace: Kdo ví, co se stane?
Dnes ráno byl jsem ještě kluk
a ve svých snech jen s tlupou
plnou pralidí
jsem žil pod velkým kopcem.
Dnes ráno byl jsem ještě kluk
a kočku krásnou, divokou,
co málo závidí,
zabil jsem ostrým bodcem.
Dnes ráno byl jsem ještě kluk,
co špínu nevidí.
Dnes ráno byl jsem ještě kluk
a večer budu otcem…
Komentáře (0)