Světloplach křídových rozumů
Anotace: věnováno Ankorii a Mab, poděkování za naše uskutečněné setkání-v den Poté, co mě přítel vzdálil poslednímu vlaku.
Ze hladu
zahradou slepeckou
rukama do očí si seslat
dvanáctero zastavení
nahýma rukama
artemisia absinthium
slečna vil jej zkouší jíst
kdo? za koho?
polyká dušičkáři duši zlou
artemisia absinthium?
ze hladu
zahradou slepeckou
strom s džbánem
v kořenech
v něm jahody
slečna vil je zkouší jíst
kdo? za koho?
polyká duši
duši svou
dušičkář mlčí...
slepci se ze zahrad rozutekli.
Komentáře (2)
Komentujících (2)