Láska zůstala doma
Výcvik byl dlouhý,
cvičení tvrdá,
a tak jste prý vojáci,
stali jste se muži
a pro svoji vlast
můžeš teď jít,
zbavil ses pout
a dostal jsi vše,
teď musíš již jít
a bojovat s láskou,
tu necháš však doma
a ona je sama,
ty tady jsi bez ní,
v mysli jsi u ní.
Komentáře (0)