Anotace: Někdy je oběť zbytečná a pokud se to týká života, pak to platí dvojnásob...
Tak tohle je Tvá výroční 200-a tady na literu ... A tentokrát mne opravdu zamrazilo a zůstal jsem hodně dlouho v zamyšlení. A příiš obyčejné rýmy? - jednak nejsou zas tak obyčejné, a pak: vyjadřují neobyčejnou myšlenku a to se cení. Proto "promíjím" i nelibozvučné zrýmování konce, který dějově naopak graduje.
18.07.2006 13:41:00 | Hary_nš
nevim myslenka se mi zda dobra i ty rymy me se libi a asi vim co chtel rict :-)
18.07.2006 09:59:00 | 89Rosa
tasto mi nějak nesedí jesou ta takové obyčejné rýmy a nehodí se k té myšlance
17.07.2006 20:39:00 | Pavel Kotrba