Máš recht, buď takovej jakej si, bo ses asik takovej narodil, že ? :) No a věkem a zkušenostma už jenom rosteme a obrušujem se jak diamant ...
17.07.2006 10:20:00 | Alci
Děkuji tetičko za radu. I když trochu tuším, že se nijak zvláště měnit nechci. Jen k dobrému, samozřejmě :-)
17.07.2006 10:08:00 | smudlinek