Anotace: dnes to budú také trošku zvláštne básne, som zvedavý čo na ne poviete
všichni jsme se provinili
jen soudit nesmíme
ještě když jsme žili...
svou smrt spatříme
18.07.2006 06:25:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
...okamžik ve svých
dlaních všichni máme...
přítomný, budoucí i minulý...
víme to, přesto rozdáváme
vizitku "Vinen"
na klopy...
Což takhle změnit její znění?
"Božský" líp sluší
lidským stvořením...
:o)))
17.07.2006 10:23:00 | Cecilka