Chci zemřít,ale budu žít
Anotace: Největší svině se v nouzi ukážou být naši nejbližší
Zůstanu v té díře do které si mě vyhnala..
.a budu tam hnít..
Ruce mi porůstají peřím..
..stávám se andělem..
A ty..ano ty..
říkala si,že jsem ďáblovo dítě..
tolik ses mýlila..
Mám v sobě víc lásky než sám Amor..
..jen ne pro tebe..
-------------------------
Vyhnala si mě do pekla..
měla z toho ďábelskou radost..
kloubouk bych před tebou nesmekla..
a přála ti jen samou starost..
..tak jako je mám teď já..
Smrt by byla vysvobozením..
ale nemůžu zemřít..
potěšilo by tě to..
Komentáře (0)