Kapička
Anotace: ...není co dodat víc...
Kapička, ze sektu bludička
uvízla Ti ve vousech,
setřít rty jsem ji chtěla,
jako kdyby to vycítila
z vousů na hruď zamířila,
a tam u knoflíku od košile
pouť ukončila.
Rozpila se.
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: vodnař
Komentáře (3)
Komentujících (3)