Všemi smysly
Posloucháš líbezný tón
zpívajícího rákosí,
ukazujíc lásky skon..
Lovíš neexistující rytmy,
hledáš vůni tulipánů,
slyšíš řeč němého,
jak klade mi otázky,
jednu po druhé..
Slyšíš růst pampelišek,
přiváníš si k zemi,
cítíš život, radost,
strach, bolest i slabost,
cítíš úsměv větru,
tak mu přeci nastav tvář..
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)