...NA PRVÝ POHĽAD
Anotace: Láska si prostredie nevyberá,že...? Len také ľahké veršíky.
Bravčové pliecko
kúpil som v Bille
Lebo som podľahol
brunete víle
Za pultom stála
očila oči
môj pohľad vrúcny
sa nezúročí
Možno až vtedy
keď kúpim rezne
A takto k nej sa
dostanem cez ne
Určite za pultom
viac dobrôt má
a v tomto storočí
ochutnať DÁ !
Komentáře (4)
Komentujících (4)