Vyznání lásky k Jirkovi aneb touhy jedné adriany.
Hare krišna hare hare,
myslím na tě neustále.
já sem tvoje známá
ctitelka Adriana.
Vezmu rtěnku,kytku v dárku,
a zavolám Jirko Marku..
můj Jiříček příjde hned,
půjdem spolu na oběd.
Ach jirko..Ach jirko..
má láska k tobě je lehká jak pírko.
A někdy těžká jak hanácký kroj,
tak už se Jiříčku na svadbu stroj.
Vždyť svatební zvony už nám zvoní
k obřadu veze nás párek koní.
Pavle,Lindo,Kláro,Tome Jano,
buďte u toho až řeknem si své ano...
Komentáře (0)