„v neděli nevyspávej“

„v neděli nevyspávej“

Anotace: o tý chvíli,kdy se člověk nad ránem vzdává snu já nevím, jak vy ale já nikdy nechci...

„v neděli nevyspávej“

vítr zvědavě
(snad dětinsky, snad stařecky hravě)
strká do záclon

nechci trhat oči od víček,
zabít sen a pít ho jak čaj
z rodrcenejch lístků vzpomínek
čichat k prstům a radovat se že, voněj
nechci čekat nad párou
bát se pít, že si spálím rty než zapomenu

jestli umřít tak dnes
pod tvou košilkou
zašeptat ti amen mezi ňadry
s nedopsanym křížem
hlavu tiše složit do klína
sledovat, jak ubejvá mi dech
jak se zmenšuje ta vlhká skvrnka
na zrcátku

jestli umřít tak dnes
se vším co mám


„v neděli nevyspávej“
Autor kulishak, 18.07.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tohle jsem ti myslím hodnotila na Totemu... líbí moc

25.07.2006 21:27:00 | Popelka

jako vždycky mi všechna Tvá slova vyrazila dech.. skvělý, moc Ti fandim!

21.07.2006 16:05:00 | Yves

pro mě fajn !

19.07.2006 18:39:00 | skaj

Nejlepší, co jsem dneska četla, bezkonkurenčně!

19.07.2006 13:17:00 | Epona

to je naprosto procítěný, probdils ve mě toliko fantazie a krásy díky

19.07.2006 11:37:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí