rodina
Anotace: když ste matce ukradení...
Proč zrovna ona?
Ta,co má mě mít ráda?
proč debilní věci koná?
A jenom ukazuje mi záda?
Já nejsem její sluška,
za co mě vlastně má?
Jsem spíš jak v půlce přelomená tužka,
co čeká, že zase někdo facku jí dá.
Komentáře (0)