Rozverná víla...
rozverná je
ve vlasech snítky jehličí
tůňkami modrými tě prohlíží
malinová ústa má
je krásná a tak tajemná
rozverná je
i šíje láká k něžnosti
šat pavučiny lehkosti
vyzývavý postoj má
je krásná a tak tajemná
Komentáře (2)
Komentujících (2)