Anotace: Jsem hrozný zmetek, nevděčný spratek a jsem drzá a já nevím co, přesto jsem to já a slyším a vnímám, co říkáš ty mně.
Všude máš nepořádek
V sobě i v pokoji...
V mnoha věcech s tvou mámou nesouhlasím, ale na tomhle něco bude. Na druhou stranu - a na tvou obranu - ten šílený zmatek patří k tvému věku. K mému možná taky. Vystihla to Ally McBealová: "Nechci to, co chci, a chci to, co nechci. A abych to ještě víc zkomplikovala, tak nevím, co chci a co nechci."
22.07.2006 17:09:00 | Gina Rocca
hezká výpověď - zdá se, že se máma v Tobě vidí, tak by Ti chtěla pomoci, ale když nepomohla ani sama sobě ... asi to nakonec bude na Tobě ... ale buď k ní citlivá a něžná, její Já ji musí hodně, hodně bolet ...
19.07.2006 11:41:00 | Pablitofracek