Motýlí křídla
Anotace: ...děkuji za krásné chvíle
Láska je něžná tak jako motýlí křídla,
květinko má, v tobě jsem se vzhlídla!
Když sladký nektar rtů tvých okusím,
jinou květinu hledat nikdy nemusím.
Okolo tebe kroužím téměř každý den,
ale ochutnávat smím tu a tam jen...
Usedám vždy pouze na krátkou chvíli,
nádherně opojnou, jakoby jsme snili.
Avšak bojím se, že zůstanu hladová,
modlím se, ať můj květ nikdo netrhá!
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (3)
Komentujících (3)