Kdo si kdy nepoložil některou z těchto otázek by nebyl člověkem...a že bychom měli odpověd? Pěkné, ale na můj vkus takové strohé, něco mi v tom chybí nebo mi nevyhovuje ta příliš pravidelná forma. Ale tak, obsah (i přestože tisíckrát omletý) je vyjádřený hezky.
19.07.2006 12:55:00 | Epona
Není náhodou hledání tím cílem? Tím motorem který nás nutí žít?
Neboj vždycky něco najdeš.
19.07.2006 12:33:00 | petrzal