Já si myslím, že když má někdo dar, jediný způsob, jak ho může předat dál je, aby ho přijal za svoji součást a i přestože ho nenaplňuje, nenechal ho úplně zakrnět.
19.07.2006 13:07:00 | Epona
Záleží na tom jak to pojmeš.Bylo ti to dáno ( i když nevím co) a proto je to dar. Využíváš ho a naplňuje tě to proto je to úděl. Jestli z toho nejsi šťastná a neumíš v tom najít rovnováhu pak to bude utrpení.
19.07.2006 12:35:00 | petrzal