Nemůžu
Anotace: ..Nic depresivního:)
Nemůžu říct, že tě znám,
nemůžu ani říct, že znám humor Tvůj
nemůžu říct, že štěstí mám,
nemůžu říct, že nejsi kluk mých snů..
Nemůžu říct, že Tě miluji,
nemůžu říct, kolikrát jsem se s Tebou smála.
nemůžu říct, co mě k Tobě pojí,
ale můžu říct, že jsem se zamilovala.
Komentáře (1)
Komentujících (1)