Ticho stěn
Anotace: Co když nás potká samota
To ticho mezi stěnami
zdám se ti být zvědavý
tiší žal kapkami
do očí vtěsnaný
po tichu stín za stínem
propadá se nevinen
sítem malých radostí
snad není to předností,
kvetoucí květina
Komentáře (1)
Komentujících (1)