pokavad se o nás postaráš ovšem...znáš to napojit nakrmit utřít a uspinkat:)))
20.07.2006 16:02:00 | Jats
ja, ja, ich liebe dich, i love you, amore mio, ja lubljů tebja, ja tě kochaju, že tém,mi kjéro, už jste měli skotské střiky a uklidňující prášky, lúbim Ťa,kdy Vás propustí do domácého léčení cvoci.:-))
20.07.2006 15:41:00 | Jarky