Anotace: Toto nieje moje,má to asi 25 rokov. Len preto ,že si myslím,že si to zaslúži vaše prečítanie.Ďakujem! / ten človek by to sem určite nikdy nedal/ Pochutnajte si.
Noc se z okna dívá,
svíčka dohasíná,
sladká příchuť vína,
hlava se zatočila...
něha s láskou splývá...
už věky není jiná,
milování vzývá,
vždyť dotek pocítila...
:o))
Čarovné básnění...
stojí za víc, než přečtení...
23.07.2006 15:23:00 | Cecilka
ženy musí cítit, že je milujeme...
je to moc krásná báseň, nechci jí svým komentářem vzít kouzlo, kterým promlouvá...
děkuji za tvé velmi milé komentáře
hezký den
21.07.2006 06:12:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Každý by se měl alespoň na okamžik jednou zastavit....a zamyslet se...
Ta báseň je strašně krásná...
20.07.2006 19:15:00 | ZZuzkAA