Anna
Anotace: ...má příští týden svátek.
ANNA
Anna,
jak krůpěj rosy zrána,
co na trávě se třpytí,
či na pavoučí síti.
Anna,
na šípku růže planá,
předčí svou krásou prostou
květy, co v sadu rostou.
Anna...
Písnička dozpívaná,
a něžné tóny její
se ještě v tichu chvějí.
Jak krásně, libě znějí
podoby toho jména.
Ať dívenka, či žena,
známá i nepoznaná,
Anička,
Andulka,
Anna.
Komentáře (1)
Komentujících (1)