Já svoje Já zkusila zabít. Ale vždy jsem se zase k sobě vrátila. Popisují to i některé mé básničky.
PS: Píšeš moc pěkně. Tvé básničky se mi líbí.
22.07.2006 10:27:00 | evazjersina
Chjo... človíčku, co asi ti sem napsat mám...
rozbitou duši i jako ježibaba těžko poskládám...
však zázraky se pořád dějí...
je třeba chuť mít... a taky věřit... ;o))
21.07.2006 08:10:00 | Cecilka