Anotace: Nech mě být…
priložiť tupou část šípu na tetivu - skvelé! každý si asi potrebuje odžiť vlastné chyby... aj keď možno dopredu tuší, že...
30.03.2012 20:15:33 | gallatea
je prijemny videt, ze kyvadlo nesouci te radosti a radosti a pak zase uvedomovanim, kyve vsude stejne... to je velice prijemny pohled
01.09.2006 16:52:00 | dead-head
Četla jsem si ji minule a nepřipadla mi zas tak dobrá,ale přečetla jsem si ji dnes a příjde mi víc než dobrá.!!!!Dala jsem ti 80,ale teď dávám 100.Bohužel nemůžu hlasovat dvakrát tak mi to promin:)))))Myslím,že to co jsi napsal prožívám celkem často...
27.07.2006 17:04:00 | mateska