Anotace: ...clovek nepotrebuje k zivotu vela..slobodu a dve milujuce oci..:-)
Tak tahle básnička je super. I mě k životu stačí jen málo a je to právě ta láska. Jenomže právě ta láska je někdy mnohem více, než si myslíme. Upřímně milovat a býti milován, to je ta nejhezčí věc na světě.
22.07.2006 10:42:00 | evazjersina