Chcem splynúť so zemou
Anotace: ...o5 jedna nečakaná strata..
Chcem splynúť so zemou
Chcem splynúť so zemou,
byť ti stále na blízku.
Ležať telo pri tele a hriať
ťa mojim ľudským teplom.
Priložím si ucho k zemi,
a snažím sa zachytiť tvoj dych.
Hrdlo mi zviera žiaľ
a všetky nevypovedané slová....
Pošepkám ti ich...
Prídeš ku mne v snoch,
ako pri každom našom odlúčení.
Chcem splynúť so zemou,
byť ti stále na blízku.
Slzy sa minuli..., duša bolí...
a čas letí...
Komentáře (2)
Komentujících (2)