Úsměv
Anotace: Napsáno pro dívku, která svým úvměvem léčí všechny kolem sebe.
Tvůj úsměv vykouzlil pocit bezpečí,
na tvůj úsměv prostě žádné zlo nestačí.
Stačí tvůj úsměv, jen letmo a nevinně,
a vše špatné se v éteru rozplyne.
Však - na malý okamžik - přelétne přes něj temný stín,
stín smutku, stín chmur, až ze srdce hlubin.
Něco snad nevyšlo, špatný byl den?
Jen neboj, a neplač už, usměj se jen.
Jen vyčkej pár dnů, toť krátký čas.
Ze srdce zmití ta bolest a strast.
Špatný to chlapec byl,
když ti tak ublížil.
Tak utři slzy a usměj se,
jiný princ pro tebe určitě najde se.
Komentáře (1)
Komentujících (1)