Kotě
Anotace: každý špatný skutek bývá potrestán
Tone
Kotě malé slepé
Přímo v rybníce
V rukou dívky lepé
Patří Marice
A ty řveš
To ne!
Nic
Dál ve stejném duchu
vítr vodu cuchá
od ucha až k uchu
má úsměv
ta mrcha
dál řveš z plných
plic
je snad hluchá?
O týden později jdeš zase k rybníku
Na jeho břehu zas sleduješ Mariku
Ve chlípných spárech cizího muže
Patří nejspíš k ruské rotě
Ona brání se co může
A ty si říkáš nuže
Neměla topit slepé kotě
Znásilněna
Zmlácena a ponížena
Zhroutila se na okraji vsi
Očištěna
Napadlo tě náhle
Očištěna
A s pohledem vzhůru
Si poslouchal vít psi
Komentáře (2)
Komentujících (2)