Keď neprichádza spánok
Anotace: ...jednoducho, ked neprichádza spanok..
Keď neprichádza spánok
Keď neprichádza spánok
a do očí sa hrnú slzy,
v ušiach stále tá istá melódia
ktorá pomáha prežiť dnešný večer.
Myšlienky blúdia stále rovnakým smerom
sú stále bližšie k tebe.
Sám nevieš ako máme k sebe blízko...
Cítim sa tak bezmocne...
ruky mi ležia vedľa tela,
očami sledujem pavučinu v rohu izby
a rozmýšľam, čo prinesie zajtrajšok.
Pred sebou biely papier
a hlava plná teba...
keby si mi tak vedel čítať z očí...
keby...
Komentáře (0)