Mamince
Milá maminko!
Kvete všechno jarní kvítí,
sluníčko na ně z vrchu svítí.
Děti si zase na písku hrají,
starostlivé mámy nevnímají.
Ptáci kolem radostně zpívají,
psi se na trávě líně vyhřívají.
Lidé jdoucí tudy nosí úsměv na tváři,
každému z nich se dnes něco podaří.
Je SVÁTEK MATEK,
tak ti přeji vše krásné,
aby radost a štěstí nebylo vzácné.
Chci abys málo práce měla,
a dělala jsi jen to co jsi chtěla.
Mám tě ráda
Komentáře (0)