díky všem za vaše vyjádření a komplimenty, fakt díky! Já neodcházím, zůstávám, občas něco pošlu, ale pak to zas asi smažu, ještě nevím. Pěkný týden vám přeji , ze srdce. Ze srdce, opravdově.
25.07.2006 00:11:00 | ni.va
Já jsem tady poměrně novej, a tvoje starší básničky mi nějak unikly. Škoda.
Jinak jsem Jirka, ne básník s číslem.
G30R63 je jako GEORGE, tak mi říkají kamarádí (někteří).
24.07.2006 18:44:00 | G30R63
nevím, jestli to pomůže, ale nemaž svoje díla, přimlouvám se též...
24.07.2006 07:05:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd