Anotace: A znovu tu máme tolik holkama omílané téma o rozchodu ted ovsem napsané trošku jinak než bývá zvykem.
Jde vidět že začínáš psát a děláš jednu začátečnickou chybu. Chceš ohromit vzletnými slovy a rýmy. To není dobré. Otevři přirozenost, piš svými slovy, nešroubuj to do rýmu...Přečti si něco od Skácela, Bukowského....V obyčejnosti je krása, ne ve frázích typu drahocenné srdce, hluboký močál...Rozumíš ?
31.07.2006 21:55:00 | jarynbacin