Láska Na 1. Místě
Anotace: Taky jste měli někdy pocit, že vás život trestá za vaše city a lásku k druhým?
Asi nejsem sám,
ale určitě jsem z menšiny,
z těch kteří mluví jinak,
kteří využívají krásy češtiny.
Určitě nejsem sám,
ale jak jsem řekl, je nás méně.
Je to vámi?
Je to ve mně?
Asi jsem z těch podivínů,
co umí jenom snít.
Co na prvním místě mají lásku,
co na prvním místě mají cit.
A lidé si na mě ukazují,
i osud se mi vysmívá.
Co má duše udělala?
Co, má duše prokletá?
V minulém životě asi necitou byla,
a aby to teď napravila,
platím za vše krutou daní,
na svůj trest čekám s otevřenou dlaní.
Láska už není módní trend,
ta doba již dávno byla.
A já jí mám na prvním místě
a je to vlastně moje chyba.
Komentáře (2)
Komentujících (2)