Smutný dům
Před dveřmi třicet párů botiček
za dveřmi citu je málo...
Tam uvnitř bydlí třicet malých dětiček.
Třicet dětiček s dušičkou poraněnou...
do dětských domovů přiletí Ježíšek
a rodiče si nevzpomenou.
Panenky,autíčka,kůň houpací...
dárky jsou vybalené
jen radost z nich se rychle vytrácí.
Za masku úsměvu trápení schovají
když před vánočním stromem
vesele koledy zpívají.
Večer pak v nadýchaných peřinkách
sen sváteční nechají si zdát
o vlastních maminkách.
Komentáře (0)