Polibek smrti
Pro každého z nás si přijde
někdy dřív někdy později
Jak zvláštní ta tvář
mámivá jde zní zář
Pro každého z nás si přijde
Pro každého z nás si přijde
co čeká nás za tou velkou tmou
zda zář či mráz nás obejmou
Pro každého z nás si přijde
Pro každého z nás si přijde
smrt v rouchu hvězd
mě přišla svést
Pro každého z nás si přijde
Pro každého z nás si přijde
jsi zázrak úžasný
tichý úlek nad básní
Pro každého z nás si přijde
Pro každého z nás si přijde
už cítím jak mé tělo ochabuje
a na druhou stranu řeky pluje
Pro každého z nás si přijde
Komentáře (2)
Komentujících (2)