Básníci bláhoví
Básníci bláhoví
Zmírají v podkrovích
Sůl na rtech zasychá
Den v sklenkách dotikal
Horký vzduch rozkrájí
Sny svými potají
Vášeň si ochočí
Pro rty i pro oči
Déšť dlaní pohladí duši
Na dluh pár doteků půjčí
V bance něhy a touhy
Účet prý bude dlouhý
K ránu pak básníci
Zahodí úpisy
Do trávy pod okny
Do louží skryjí sny
Jež hřály v podkrovích
Nikomu nepoví
Kam příště poletí
Pro lásky prokletí
Komentáře (2)
Komentujících (2)