NÁKUP
Anotace: Monolog typický pro diktování nákupu...jen poslední přání je trochu neobvyklé...
Takže kilo brambor,
10 rohlíků,
vem mlíko,
jo a ňákej salám,
taky jabka.
Nezapomeň kafe,
v práci už nemám
...
Jo a málem bych zapomněla,
došla mi dobrá nálada,
vem mi jednu -
ne, dvě,
ať mám kdyžtak napříště.
Komentáře (1)
Komentujících (1)