Anotace: je jedno a má mnoho podob, Králi, dál vypráví Ti ráda krásná Šahrazáda
Sbírka: šahrazádiny příběhy
tak jsem se po 14 dnech vrátil k netu a vidím, že jsi našla způsob, jak svoje básničky ukázat a nedat. To je dobře! Tak se tedy hlásím do klubu zasvěcených a básničekchtivých! :-)
Nemusím ti toto doufám psát u každého "odkazu"? :-)))
Jo, a mimochodem děkuju za kritiky. Ale nevíš, jak se dají již vložené básničky editovat?
dík, Jirka (G30R63)
04.08.2006 22:30:00 | G30R63
Na jiném místě jsem ti napsal, že to je produkt (šílené slovo) citlivé duše. I vášnivé, myslím.
26.07.2006 13:14:00 | weitinger
Neumím psát v šifrách, jako Pavel, ale dávám prostě za 1. Báseň je skvělá, ten druh, co bych chtěl někdy vytvořit.
26.07.2006 13:11:00 | weitinger
intonace jména je hodně to souhlasím,
P.S. prosím Pájo, děkuju :-D
25.07.2006 20:27:00 | Pavel Kotrba