Toulky
Potloukám se krajinou,
tou tmavou hořkou pouští.
Větve ticho navinou.
Co se skrývá v houští?
Krajinou se potloukám,
tou tmavou hořkou pouští.
Svoji bolest pofoukám,
ale co se skrývá v houští?
Potloukám se krajinou,
tou tmavou hořkou pouští.
Bývala jsem nevinnou,
tou schovávanou v houští..
Komentáře (5)
Komentujících (4)