Anotace: hmm,.. moje první, co tu dávam, neděste se:) třeba bude příští lepší... a třeba i veselejší..ale vypsala jsem se ze všeho a už je mi zas líp:)...
má to dokonalou formu - jako tanečnice s rudou růží ve rtech tančící mezi trny ...:)
02.08.2006 20:15:00 | Pablitofracek
dekuju moc vsem!:) jsem rada za kazdy nazor.. myslim,ze tuhle basen kazdy muze pochopit vazne po svem... ja sama jsem uvazovala teprve po tom,co jsem to napsala, co to cele znamena,o cem to vlastne je, co tim chci rici,.. bylo to proste nejak rovnou z duse...zadne premysleni a hloubani... pro me to ma podle me urcity vyznam, smysl, ktery v tom mozna nemusi videt ostatni, ale ti si v tom prave zase najdou neco sveho...:)
01.08.2006 16:14:00 | KreestynaK
dekuju moc vsem!:) jsem rada za kazdy nazor.. myslim,ze tuhle basen kazdy muze pochopit vazne po svem... ja sama jsem uvazovala teprve po tom,co jsem to napsala, co to cele znamena, bylo to proste nejak rovnou z duse...zadne premysleni a hloubani... pro me to ma podle me urcity vyznam, smysl, ktery v tom nemusi jit tolik videt pro ostatni, ale ti si v tom prave zase najdou neco sveho...:)
01.08.2006 16:10:00 | KreestynaK
to je naprosto úžasné. provedení je podle mě velice zajímavé a mi vyhovující. a myšlenka, je to něco nového, podle mě. A přitom téma, které snad každý zná.
Takže prostě super :)
paa
Týnka
01.08.2006 12:49:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Dobrá... často se podobný nápad nenachází... ale slova, která Tě ubíjí, nachází člověk všude... ale jen Ty jsi to pochopila a napsala... Fakt dobré... ;-)
26.07.2006 08:54:00 | Muji