Šmudlinku, já tě dnes nějak přeskočila...a to sotva stojím.. a o takový ,,poklad" bych přišla...krávovina na entou :-))) se teda kvůli myšlence nezabíjej...budu ti inspirací...chceš ;-)))?! Budu tvá můza...ale připrav se ...bude to hrůza ;-)))
26.07.2006 23:53:00 | no
a někdy to prostě nejde... :o)
Honzo, děkuji za komentář, Luboško si vaše vzkazy vybere
26.07.2006 16:32:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd