Moucha
Leze mi po noze,
Řeknu to stroze.
Moucha.
Je zmatená jako levák, když mu dáte tužku do pravý ruky.
Poslouchá, skoro neslyší, sama vydává… divnodivný zvuky.
Její zmatený pochod dokola okolo kolena mýho
Jako dotek nežádoucího.
Mam na noze mouchu,
Úsměv má od ucha k uchu,
Protože netuší, malinká obludka,
Že v mé dlani naň čeká
Hmyzí smrtka.
Cha Chá
Komentáře (1)
Komentujících (1)