Uhasíná
Anotace: a zbude jenom popel a prach na cestách...
po tobě zbyl
matný odlesk v záclonách
a tvý oči skleněný
už mě nepálí
už jenom trochu
bolíš
a z duše se kouří
v zátylku je cítit síra
a plamen co měl hořet navždy
...uhasíná...
ještě se párkrát probudím
do plesnivých rán
a bude dobře
den za dnem
už to znám
už jenom trochu
bolíš
Komentáře (2)
Komentujících (2)