Konec snů
Anotace: I takhle to může dopadnout...
Život v tomhle mraveništi
Končí někdy na smetišti
Když si nedáš pozor zříš
Odvrácenou stranu, kříž
Oči zvrácené ku nebi
Tělo válí se v krvi
Údy v podivných úhlech od těla
Tohle určitě holka nechtěla
Pobledlá kůže věčná slepota
Temný závoj jenom samota
Ztuhlá krev v žilách neproudí
Možná jednou se probudí
Naděje křehká zbytečná
Duše ke všemu netečná
Víčka co nikdy se nezvednou
Oči co neprozří temnotou
Takhle končí sny o slávě
Naděje ztracené krve krůpěje
Dívka klesá v chladný hrob
Téď už nedosáhne světa strop
Přečteno 518x
Tipy 2
Poslední tipující: Rootness, Jajja
Komentáře (4)
Komentujících (4)