Anotace: Báseň napsaná ve dvě hodiny ráno poté, co mi auto srazilo kocourka a ten se doplazil chcípnout ke mě na balkon...
:-)) Není to dobrá báseň. Za svou prvotní reakci se omlouvám. Je to hrozné klišé. takový slepenec. Báseň netvoří vznešená slova jako láska-páska. Duše - a podobně.
27.07.2006 17:26:00 | jarynbacin
Samozřejmě: zkolaboval. Já jsem taky blbej, jak daleko vidím. (Ještě, že jsem krátkozrakej.)
27.07.2006 16:53:00 | JardaCH